perjantai 14. helmikuuta 2014

Ensimmäiset tuotteet Uniikkinurkkaukseen!

Ystävyyden pankin mukaan "uuteen" Hetan Aittaan tulee Uniikkituotteiden nurkkaus, ja kaksi inarilaista kädentaitojen ammattilaista on jo ottanut haasteen vastaan!

Puuhakas ystäväni kuvaa näitä ensimmäisten tuotteiden toimittajia seuraavasti:



"Nukke on Kaksama ky:n Hanne Paadarin valmistama. Kuvailisin häntä sanoin luova ja taitava käsityöläinen, nuori nainen, jolla on sydän paikallaan!"

Kun yhdistää saamelaisuuden, pohjoiset materiaalit ja ripauksen nuoruuden hulluutta, muodostuu tuotemerkki Kaksama. Kaksama Ky on monialayritys jonka erikoisosaamiseen kuuluu ohjelmapalvelut sekä lahjatavara- ja käsityötuotantoa.
Tuotteet valmistetaan perinteisistä saamelaisista materiaaleista poronsarvesta, lampaanvillasta ja pohjoisista puulajeista mukailtuna nykypäivän käyttöä ajatellen. Kaksama collection vaatesarjastamme voit aistia vaikutteita vuosituhansia vanhoista saamelaisista kalliomaalauksista.
Myymälämme sijaitsee Inarin Porofarmin yhteydessä. Tervetuloa tutustumaan.


Oda-Liv Koivisto vastaa haasteeseen lämpimänpunaisella huopakorusetillä!




"Odaa voisi kuvata yhdellä sanalla, multitalentti. Yrittäjänä luova ja kokeilunhaluinen, monet materiaalit taipuvat upeiksi uniikkiesineiksi. Nainen, jonka lämpö kutsuu lähelle lämmittelemään!"

Lainasin Marjo-Riitan kirjoittamat kuvaukset melkein sellaisinaan, sillä olen itse tässä vaiheessa jotakuinkin sanaton. Olen syvästi kiitollinen kaikista ihanista ihmisistä ympärilläni, tutuista ja (toistaiseksi) tuntemattomista!

5 kommenttia:

  1. Loistava idea tämä uniikkinurkka! Onnea ja kiireisen levollista oloa ennen muuttoa. Hyvin kaikki menee! Ja kiitos ihanasta edellisestä blogipäivityksestäsi, jossa kerrot avoimesti tilanteesta. Yhteisyydessä ja yhdessätekemisessä on voimaa! Ja sydäntä. Niinkuin sinullakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta ja kauniista sanoistasi! Minulla on ihanat ystävät, ja harmittelen vain sitä, etten tajunnut tunnustaa tilannetta aikaisemmin itselleni tai toisille.

      Poista
    2. Elämä opettaa meille joskus kummallisellakin tavalla (ja niin monesti sillä "kantapään kautta" kiertävällä taktiikalla..!), ikäänkuin varmistaen - omalla suloisella tavallaan - että tämän jälkeen ihminen varmasti muistaa... :)

      (Eikä ne kosketukset äärilaitoihin ole vaarallisia niin kauan kun niitä ajattelee ikäänkuin sillankaiteina, joista on hyväkin ottaa välillä kiinni! Hyvä että ovat siinä! Ja niiden avulla löytää tiensä taas keskelle, tasapainoon..)

      Ja kaikkihan me tätä elämää taidamme koluta kantapäidemme kautta :-) Ehkä ne kantapäät onkin juuri iskunvaimetimeksi luotu! ;-)

      Kaikkea hyvää "uuteen kotiin"!

      Poista
  2. Olipa hienoja! Odottelen innolla uusia uniikkituotteita myyntiin :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...